+358405035751 info@digituo.fi

Palvelut

Tietoa siitä mitä otetaan huomioon verkkosivuja tehtäessä. Katso myös lisäpalveluita mitä voimme yhdessä hyödyntää.

Ulkoasu

Ulkoasun tulisi kuvastaa yritystä. Jolla tarkoitetaan verkkosivujen värien käyttöä, fonttia, kuvia ja sisältöä. Modernit ja nykyaikaiset verkkosivut ovat ulkonäöllisesti kauniit mutta myös yksinkertaiset. Ulkoasu on ensimmäinen asia minkä kävijä huomaa. Sillä voidaan mahdollisesti arvioida koko yritystä. Kauniit ja helpot sivut saavat potentiaaliset asiakkaat viettämään sivustollasi pidempiä aikoja. Tärkein tehtävä on saada verkkosivut jäämään mieleen. Näin teet sen kiinnostavalla sisällöllä ja kutsuvalla ulkoasulla.

SEO

Oikeanlainen hakukoneoptimointi tuo sivustollesi näkyvyyttä/ kävijöitä. Se parantaa sivusi löydettävyyttä Googlen, Yahoon ja Bingin hakukoneiden antamissa tuloksissa. Hakukoneoptimointi on tänä päivänä yksi tärkeimmistä markkinointikanavista. Hakukoneoptimoinnilla tavoitat potentiaalisia asiakkaita. Se on pitkäaikainen ja jatkuva prosessi. Oikeat hakutermit ovat niitä millä haluat yrityksesi löytyvän, joten annetaan asiakkaiden löytää sinut.

Sosiaalisen median sisältö/ mainonta

Eri sosiaalisten kanavien kautta voidaan tuoda ihmisiä halutulle sivustolle. Suosituimmat kanavat tähän tarkoitukseen ovat Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube, Twitter ja erilaiset keskustelu palstat. Mainonta sosiaalisessa mediassa  tuo näkyvyyttä yritykselle. Potentiaaliset asiakkaat voidaan ohjata esimerkiksi Facebookin kautta yrityksen omalle verkkosivulle. Miten olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja mitä sinne täytyy julkaista?

Valokuvat

Yrityksen kuvat. Haluatko mahdollisesti verkkosivuillesi yrityksesi kuvia? Henkilöistä, tiloista tai tuotteista/ palveluista? Oikeanlaiset kuvat pitävät kävijän mielenkiinnon yllä.

Sisältö

Minkälainen on kiinnostava sisältö? Sisällön täytyy tarjota tietoa selkeästi ja näkyvästi. Päivittyvä sisältö  antaa kävijälle ammattimaisen kuvan. Kun myös syyn palata sivustolle.

Responsiivisuus

Sivustot tehdään aina responsiivisiksi. Mahdollistaen käytön jokaisella päätelaitteella. Responsiivisesti tehdyt sivustot tunnistavat käytettävän laitteen jolloin se mukautuu käyttäjän päälaitteen mukaan.

Ylläpito/ Data-analytiikka

Pitää huolen suojaus/ turvallisuus päivityksistä. Tietojen ja kuvien päivittämisestä. Sekä kerää ja analysoi dataa.

Logo

Mieleenpainuva logo. Mitä se pitää sisällään? Logon tulisi kuvastaa yksinkertaisesti mutta ymmärrettävästi yrityksesi arvoja, liiketoimintaa ja tuotteita/palveluita.