Arctic Laundry

Arctic Laundry on ensimmäinen itsepalvelupesula Rovaniemellä. Pesulassa voit pestä kaikenlaisia konepestäviä vaatteita, mattoja ja suurempia kodintekstiilejä.

Yritys halusi yksinkertaiset, helposti ymmärrettävät mutta myös tyylikkäät kotisivut. Yrityksellä oli valmiina logo ja tekstisisältö, jonka pohjalta kotisivuja alettiin rakentamaan. Sivut ovat responsiiviset ja ne toimivat suomeksi ja englanniksi.

Yhteistyö digituon kanssa on alusta alkaen ollut välimatkasta huolimatta helppoa ja sujuvaa. Veera oivalsi nopeasti toiveeni yritykseni nettisivujen ilmeen suhteen ja tyylitteli sivut oman ammattiosaamisensa puitteissa lyhyessä ajassa erinomaisen onnistuneeseen julkaisukuntoon. Veeran työote oli vaativissakin paikoissa rauhallinen ja kuuleva. Hän selkeästi teki töitä asiakkaan toiveiden eteen. En voisi olla tyytyväisempi.

Svensk Larmteknik

Svensk Larmteknik on ruotsalainen yritys, joka asentaa hälytys- ja valvontajärjestelmiä.

Teimme yhteistyötä ja valmistimme yhdessä Gula Hunden yrityksen kanssa Svensk Larmteknik kotisivut. Tehtäväni oli suunnitella ja valmistaa kotisivujen ulkoasu. Yrityksellä oli valmiina tekstisisältö ja logo, jonka pohjalta ulkoasu syntyi. Sivut ovat responsiiviset.

Flyer

Suunnittelin ja valmistin kaksipuolisen A5 flyerin Arctic Laundry itsepalvelupesulalle.

Yritys halusi flyerin sisältävän uudet ja tärkeimmät tiedot itsepalvelupesulasta. Flyeri on ulkonäöltään pesulan modernia tyyliä.